Nissan alege SUV-ul Ventus S1 evo3 de la Hankook Tire pentru X-Trail 2023

Anvelopa Hankook a fost selectată pentru a se potrivi noului Nissan X-Trail 2023 .

Anvelopa Hankook va oferi șoferilor cea mai bună experiență de conducere

SUV-ul de familie foarte popular, echipat cu SUV Ventus S1 evo3 anvelope de 19 inchi (235/55R19), care va fi produs în Coreea.

„Suntem bucuroși să continuăm parteneriatul cu Nissan , de data aceasta aducând în noul Nissan X-Trail 2023 stradă cu SUV-ul Ventus S1 evo3 ”, a declarat Moonhwa Hong, Senior Vice President și CTO al Departamentului de Dezvoltare OE la Hankook Tire . „Definind luxul cu putere și control cu ​​manevrabilitate stabilă la viteze mari, SUV-ul Ventus S1 evo3 completează perfect caracteristicile celui mai bine vândut SUV de familie.”

SUV-ul Hankook Ventus S1 evo3 completează eficient echilibrul Nissan X-Trail între performanță, siguranță și confort. Anvelopa SUV de performanță ultra-înaltă a crescut semnificativ rezistența flancului în comparație cu produsele standard datorită „împachetarii talonelor”, utilizării unui material special de nailon în zona peretelui lateral. Carcasa cu două straturi și utilizarea unui material compozit aramid reduc extinderea nedorită a circumferinței de rulare la viteze mari cu până la 60 la sută în comparație cu modelele anterioare. SUV- ul Ventus S1 evo3 are, de asemenea, caneluri de blocare pe un nou compus al benzii de rulare realizat din rășini naturale de înaltă performanță, oferind aderență foarte stabilă, putere de frânare excelentă și durabilitate într-o gamă largă de temperaturi și condiții de drum.

Jeongho Park, vicepreședinte executiv și director al sediului global pentru inovare OE la Hankook Tire , comentează: „2023 marchează efectiv al unsprezecelea an în care Hankook Tire furnizează anvelope echipamente originale pentru Nissan Rogue în America de Nord și începe anul acesta cu Nissan X-Trail pentru piata globala. Credem că colaborarea noastră puternică și de durată este o dovadă suplimentară a angajamentului Hankook Tire de a oferi cea mai bună experiență de conducere șoferilor din întreaga lume.”

Unul dintre cele mai îndrăgite SUV-uri de familie din lume, Nissan X-Trail din 2023 vine cu un motor VC-Turbo standard de 1,5 litri care mărește 201 cai putere și 225 lb-ft de cuplu, ceea ce conduce clasa sa de motoare pe benzină. Sistemul de propulsie de pe Nissan X-Trail face ca mașina să fie distractiv de condus și îi recompensează pe proprietari cu cea mai bună economie de combustibil din clasa sa, evaluată la 30 mpg în oraș, 37 mpg pe autostradă.

este una dintre cele Nissan X-Trail 2023 mai cuprinzătoare reproiectări de model din istoria Nissan, prezentând un nou exterior îndrăzneț și un interior rafinat, axat pe familie, cu tehnologii extinse care mențin pasagerii confortabili, comozi și mai conectați. Include, de asemenea, cele mai standard caracteristici de siguranță din clasa sa cu Nissan Safety Shield 360 , o suită de tehnologii care include frânare automată de urgență cu detectarea pietonilor, avertizare de punct luminos, alertă de trafic transversal în spate, avertizare de părăsire a benzii de rulare, asistență pentru faza lungă și frânare automată spate. .

Între timp, Nissan Rogue , echivalentul nord-american al lui Nissan X-Trail , cutreieră străzile pe Dynapro HP2 de la Hankook . Optimizat pentru longevitatea kilometrajului, confortul pe autostradă și manevrabilitate pe umed și uscat, Dynapro HP2 are lamele de amortizor care previn zgomotul armonic al benzii de rulare, precum și un compus de bază care absoarbe șocul care oferă un confort optim. Alte caracteristici notabile includ o cale navigabilă dreaptă cu patru canale pentru rezistența la hidroavion și un bloc central cu nervuri de înaltă rigiditate pentru o precizie îmbunătățită a direcției.

Hankook Tire este furnizor de echipamente originale pentru Nissan din 2013 și a furnizat echipamente pentru modele populare precum Altima , Pathfinder , Sentra și Frontier . Ca parte a strategiei sale de creștere continuă, Hankook își propune să continue să investească masiv în cercetare și dezvoltare pentru a dezvolta produse OE lidere în industrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *